BALIKESİR / KARESİ - Balıkesir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Milli Eğitim Bakanlığının 2024/36 Sayılı "Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği" Genelgesi kapsamında işletme temsilcilerinin katılımıyla iş kazası ve meslek hastalığı ile iş sağlığı ve güvenliği konularında yaşanan sorunlar ve alınacak tedbirler konusunda toplantı yaptık.

Toplantıda okulumuz Matbaa Teknolojisi öğretmeni aynı zamanda A sınıf İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanı Adnan SAĞLAM ve Okul Müdürümüz Ayhan KILIÇ tarafından katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

Nis

İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca çocuklarda ve gençlerde uyuşturucu ve zararlı madde kullanımının önüne geçmek, mücadelede annelerin farkındalığının artırılması ve anne duyarlılığından hareketle güvenlik kuvvetlerine katkı vermek amacıyla  81 ilde başlatılan “En İyi Narkotik Polisi; Anne” projesi kapsamında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru, 21/04/2024 Pazar günü velilerimize yönelik bilgilendirme semineri vermiştir.

Nis

24 Nisan 2024 Çarşamba günü okulumuzda, Fotoğrafçılık kulübünün tertip ettigi, "Trafik Kuralları ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi" kapsamında güzel bir çalışma yapılmıştır. Konu ile ilgili hazırlanan video, stiker ve broşürler öğrencilerimizin oldukça ilgisini çekmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladık.

Nis

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZI ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRDİK. TOPLANTIYA KATILAN TÜM ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuz T. Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri İbrahim ÇAPAN ve Vehbi ŞENGÜL, Müzik Öğretmeni Ali Sarp AVCI ve öğrencilerimizin hazırladığı 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı öğrenci ve öğretmenlerimizin büyük ilgisi ile izlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla T. Dili ve Edb. Öğretmenimiz Vehbi ŞENGÜL ve ATP 11-C Öğrencimiz  Aleyna KILIÇASLAN'ın tasarlayıp hazırladığı duvar panosu.

Mrt

Pansiyon öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI ile çay saatinde bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali TATLI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ iftar sonrası okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimizle çay saatinde buluşarak sohbet etti.

Mrt

*** AMP 12B AMP Sınıfı öğrencimiz Hızır Deniz Demirleng atletizm yarışlarında, 3000 m de il 1. si, 1500 m de il 2.si olmuştur.

*** AMP 9B sınıfı öğrencimiz Kaan Cartel, üç adım atlamada il 1. si , uzun atlama da il 2. si olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır.

Mrt

Okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında AFAD ekiplerinin kontrol ve denetiminde deprem anı uygulaması ve tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Okulumuz öğrencilerine 35. Vergi Haftasında Vergi Bilinci Eğitimi verilmiştir.